Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
2 saat 21 dakika önce

Tayyip Talha Sanuç imzayı attı

Beşiktaş, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Futbol - Futbol
3 saat 49 dakika önce

Hasan Arat'tan teknik direktör kararı

Portekizli Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın tercihinin yabancıdan yana olduğu öne sürüldü. Arat'ın yerli teknik adam konusundaki favorisi de ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - "Bana hiçbir şey yapamazsınız!"
4 saat 19 dakika önce

Ergin Ataman'a skandal tehdidin görüntüleri ortaya çıktı!

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, dün akşam oynanan THY EuroLeague play-off serisi 2. maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 95-79 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Türk hocaya İsrailli bir kişinin tehditler savurması gündem olmuştu. O anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
4 saat 34 dakika önce

Enis Bardhi'den dikkat çeken Lionel Messi sözleri: "Ben daha iyiydim!"

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı futbolcusu Enis Bardhi, İspanya’da oynadığı dönemde 25 serbest vuruşta 7 gol atarken, Messi'nin ise 52 serbest vuruşta 8 gol attığını belirterek, yüzdeye bakıldığında bu alanda Lionel Messi’den daha iyi olduğunu söyledi.
Spor - Spor
4 saat 39 dakika önce

Pedallar Kemer’in eşsiz doğasında Akra Gran Fondo için dönecek

AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6’ncı kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, bisiklet tutkunlarını Kemer’in eşsiz manzarasında ağırlayacak. “Mavi ve Yeşil’in bir parçası ol” sloganı ile 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek organizasyon Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel’in co-sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’deki yarışa 580 sporcu katılacak.
Futbol - Futbol
4 saat 45 dakika önce

Kartal'ın derbideki kozu Semih Kılıçsoy olacak!

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle iki Ankaragücü maçını kaçıran Semih Kılıçsoy, yarın Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek. 18 yaşındaki golcü futbolcu, ligde attığı 10 golle takımının en golcü ismi konumunda bulunuyor.
Futbol - Futbol
4 saat 49 dakika önce

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanını seçiyor

Fenerbahçe Kulübü'nde yarın Seçimli Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı yapılacak. Divan Kurulu başkanlığı için Şekip Mosturoğlu, Nihat Tokat ve Sevil Becan yarışacak.
Futbol - Futbol
6 saat 24 dakika önce

Son dakika! Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu

Son dakika haberi... Süper Lig’in 34. haftasında bu akşam lider Galatasaray'ın Adana Demirspor’a konuk olacağı maçın yabancı VAR hakemi açıklandı.
Futbol - Futbol
6 saat 37 dakika önce

11 milyar 915 milyon TL’lik dev derbi! İki takım arasındaki fark dikkat çekti

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbide iki takımın kadro değerleri toplamı 11 milyar 915 milyon TL olarak gösterildi. Ezeli rakiplerin kadro değerleri arasındaki büyük fark da dikkat çekti.
Futbol - Futbol
6 saat 51 dakika önce

Beşiktaş derbisi öncesi İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş kararı

Fenerbahçe'den kritik Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan Yandaş kararı çıktı. Son zamanlarda gösterdiği performansla eleştirilen Szymanski'nin dev maçta kesik yiyeceği ve İsmail Kartal'ın derbide Mert Hakan'ı oynatacağı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
7 saat 4 dakika önce

Dev derbiden ilginç notlar: Bilica kazdı, Pancu kaleye geçti!

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ezele rakipler birbirlerine karşı tarihi maçlara imza atarken bu derbiler ilginç anlara da sahne oldu.
Futbol - Futbol
7 saat 16 dakika önce

Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisi öncesi 5 eksik!

Süper Lig’in 34. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş’ta 5 isim forma giyemeyecek.
Futbol - Futbol
8 saat 40 dakika önce

Lider Galatasaray rekor için Adana'da! Muhtemel 11'ler

Süper Lig’in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor’a konuk olacak. Yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi kazanarak puan farkını 7'ye yükseltmek isteyen Cimbom'da Okan Buruk ilk 11'ini belirledi. İşte tüm detaylar...
Futbol - Futbol
9 saat önce

Fenerbahçe'de Samet Akaydin sürprizi! Yunan ekibi kararını verdi

Fenerbahçe'nin devre arasında satın alma opsiyonuyla birlikte Yunanistan ekibi Panathinaikos'a kiraladığı Samet Akaydin'in geleceği netlik kazandı. Milli futbolcunun yeni sezon öncesi Fenerbahçe'ye döneceği öne sürüldü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
9 saat 21 dakika önce

Mehmet Büyükekşi'den erken seçim isteğine sert tepki: "Niyet başka!"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak seçim ve gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Büyükekşi, başkan adayı olup olmayacağına yönelik gelen soruyu da yanıtladı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
9 saat 56 dakika önce

TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'ten seçim açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi.
Futbol - Futbol
10 saat 1 dakika önce

Manchester City, Brighton'ı farklı geçti

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Brighton Hove Albion'ı deplasmanda 4 golle geçerek şampiyonluk yarışında kritik bir virajı kayıpsız döndü.
 - Ergin Ataman İsrail tehdidine boyun eğmedi!
17 saat 34 dakika önce

Ergin Ataman İsrail tehdidine boyun eğmedi! Ben Türk'üm, bana hiçbir şey yapamazsınız...

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, EuroLeague play-off serisi 2. maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 95-79 mağlup etti. Karşılaşmanın sonunda İsrail temsilcisi Maccabi antrenörü Ergin Ataman'a "Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin" sözleriyle tehditler savurdu. Ergin Ataman'dan ise cevap gecikmedi. Ataman, "Ben Ergin Ataman'ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
19 saat 29 dakika önce

Fenerbahçe 27 yaşındaki Belçikalı Allemand ile anlaştı

Fenerbahçe Alagöz Holding, WNBA'in köklü ekiplerinden Los Angeles Sparks'ta forma giyen 27 yaşındaki Belçikalı gard Julie Allemand ile anlaştı.
Spor - Spor
20 saat 23 dakika önce

Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a 2 kötü haber

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Adana Demirspor'a maça saatler kala 2 isimden kötü haber geldi.
Futbol - Futbol
20 saat 46 dakika önce

Real Sociedad - Real Madrid maçı 26 Nisan Cuma günü saat 22:00’da oynanacak

La Liga heyecanı devam ediyor! Real Sociedad ile Real Madrid arasındaki kritik maç yaklaşıyor. Peki, maç hangi gün ve saatte? Detaylar haberimizde!
Sona Git