Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
19 Ocak 2022 - 15:49

Elektrikli ve hibrit otomobillere ilgi artıyor

Türkiye'de 2021 yılında 2 bin 849 adet elektrikli araç satılırken, 20 bin 915 adet de hibrit araç satıldığı kaydedildi. Böylelikle geçen yıl elektirikli ve hibrit olmak üzere satılan toplam araç sayısı 23 bin 764 olarak kayıtlara geçti. 2018 yılında 4 bin 31 olan satış adedi, geçtiğimiz yıl 23 bin 764’e ulaşarak büyük artış gösterdi.
Otomobil - Otomobil
18 Ocak 2022 - 07:33

Yerli otomobilde kapı detayı: TOGG yola hangi tasarımla çıkacak?

ABD'de düzenlenen fuarda otomotiv duayenlerini kendine hayran bırakan yerli otomobil yollara nasıl çıkacağına ilişkin detaylar belli oldu. Küresel otomobil devlerinin "Tekno Türkler yeni çağ açacak" yorumunu yaptığı TOGG'un yollara kapıları dışında hemen hemen lansmandaki haliyle çıkacağı öğrenildi.
Otomobil - Otomobil
16 Ocak 2022 - 18:23

Yunanistan’dan yerli otomobil TOGG’a övgü dolu sözler: Avrupa’yı fethetmeye hazır

Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG’un uluslararası ilk fuarı CES fuarına katılarak sergilediği yeni sedan modelinin etkisi dünya basınında sürüyor. Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOGG ile hayalini gerçekleştirdiğini yazarken "Türkler, Avrupa’yı fethetmeye hazır” ifadelerini kullandı.
Otomobil - Otomobil
09 Ocak 2022 - 11:21

TOGG'un 3 yıllık muhteşem yükselişi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik'te yapımı devam eden fabrikasının hızlı yükselişi kameralara yansıdı. Firma tarafından çekilen hızlandırılmış görüntüler fabrikanın hızlı yükselişini gözler önüne sererken, milyonlarca kişide heyecana sebep oldu.
Otomobil - Otomobil
08 Ocak 2022 - 18:07

TOGG paylaşımına Bakan Varank’tan esprili gönderme: Keşke kaputa vurmasaydınız

Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2022 Fuarı'nda görücüye çıktı. Konsept otomobilini tanıtan TOGG fuar bitiminden sonra sosyal medya hesabından bir video paylaştı. ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022 fuarında görücüye çıkan TOGG, ekip olarak şarkı eşliğinde dans ettikleri bir videoyu yayınladı. TOGG ekibinin ritim tuttuğu video Twitter'da binlerce beğeni alırken Bakan Varank, paylaşıma kayıtsız kalamadı ve esprili bir gönderme yaparak herkesi güldürdü.
Otomobil - Otomobil
07 Ocak 2022 - 23:49

TOGG’un Sedan modeli dünya manşetlerinde! Dikkat çeken inceleme

Dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES fuarına katılarak dünya sahnesine çıkan TOGG’un yeni sedan modeline uluslararası medya büyük ilgi gösterdi.
Otomobil - Otomobil
07 Ocak 2022 - 11:59

TOGG, CES 2022'de blok zinciri platformuyla anlaştı

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu yani kısaca TOGG, katıldığı CES 2022'de yeni bir anlaşma yaptı. Yerli otomobil grubu, Avalanche blok zincirini geliştiren Ava Labs ile akıllı kontratlar ile güvenli ve hızlı mobilite hizmetleri geliştirmek üzere stratejik işbirliği yaptığını açıkladı.
Otomobil - Otomobil
06 Ocak 2022 - 18:40

Las Vegas'taki TOGG tanıtımında dikkat çeken Manga detayı: İçimde İstanbul var

ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES Fuarı'na katılan TOGG, ilk kez Sedan modeliyle görücüye çıktı. Tasarımı ile hayran bırakan yerli otomobilin dizaynındaki yerlilik vurgusuna eşlik eden bir detay ise gözlerden kaçmadı. TOGG'un müzik sisteminin ekranında Manga’nın 'içimde bir İstanbul var' sözlerinin yer aldığı ‘Hayat Bu İşte’ şarkısı yer aldı.
Otomobil - Otomobil
06 Ocak 2022 - 10:24

TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş gözyaşlarını tutamadı: Oyuna dahil olduk ve hızla ilerliyoruz

Dünyanın en büyük teknoloji fuarında görücüye çıkan yerli ve milli aracımız TOGG, yine gururlandıran bir başarıya imza attı. Piyasaya çıkış tarihi herkes tarafından heyecanla beklenen TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş ise, CES 2022'de kendisine sorulan 'Duygularınız neler?' sorusunu cevaplarken gözyaşlarını tutamadı.
Otomobil - Otomobil
05 Ocak 2022 - 23:11

TOGG dünya sahnesine çıktı! Türkiye’nin otomobilini Gürcan Karakaş ABD'de anlattı

TOGG, dünyanın en büyük teknoloji fuarında yerini aldı. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilen CES'de (Consumer Electronics Show) Türkiye'nin otomobilini tanıttı. Karakaş, yerli otomobilin 0-100 km hıza 4.8 saniyede çıktığını belirtirken seri üretimin 2023 yılının ilk çeyreğinde başlayacağını söyledi.
Otomobil - Otomobil
05 Ocak 2022 - 13:27

TOGG'a rakip olacak: Teknoloji devi Sony, elektrikli SUV modelini tanıttı

Akıllı telefonları, kameraları ve pek çok elektronik cihazları ile tanınan Sony, elektrikli araç (EV) piyasasına adım atıyor. Dünyanın en büyük teknoloji etkinliği CES 2022’de (Tüketici Elektroniği Fuarı) sahne alan Sony, yeni EV prototipi Vision S 02’yi tanıttı.
Otomobil - Otomobil
04 Ocak 2022 - 22:39

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

Türkiye'de yerli ve milli üretimle geliştirilen TOGG seri üretim için hazırlanıyor. TOGG modellerinin çeşitlendirilmesi için de çalışmalar hızla sürüyor. Tanıtım toplantısında 5 farklı modelde üretileceği duyurulan TOGG'un Sedan modeli için heyecanlandıran bir paylaşım videosu gelmişti. Sedan modelin karanlık ve kısa görüntüleri merakla izlenirken modelin detaylı görüntüleri sızdırıldı. Görüntülerde modelin ilk prototipinden oldukça farklılaştığı görülüyor.
Otomobil - Otomobil
04 Ocak 2022 - 12:13

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yeni model mi geliyor?

ABD’de CES 2022 fuarına katılacak olan yerli otomobil TOGG’dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Paylaşılan kısa videoda kullanılan görüntülerdeki aracın ‘sedan modele ait olduğu ve yeni bir tanıtımın gelebileceği’ konuşulmaya başlandı.
Otomobil - Otomobil
01 Ocak 2022 - 17:30

TOGG için bir fabrika daha: Dışa bağımlılığı azaltacak

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Bursa'nın Gemlik ilçesinde batarya hücresi ve modül üretimi fabrikası açıyor. Çin merkezli enerji devi Farasis ortaklığındaki Siro şirketi ile birlikte hareket edecek TOGG, proje bazlı devlet desteğinden yararlanarak bölge istihdamına büyük katkı sağlayacak.
Otomobil - Otomobil
27 Aralık 2021 - 14:18

TOGG'dan haber var! Üretim hatlarının kurulumu başladı

Togg'un Gemlik tesisinde boyahane ve gövde bölümlerinin hat kurulumu ile robotik üretim entegrasyon çalışmalarına başlandı. 2022 sonunda seri üretime geçecek akıllı fabrikada 250 robot görev yapacak. C-SUV, 2023'ün ilk çeyreğinde satışa çıkacak.
Otomobil - Otomobil
23 Aralık 2021 - 11:55

TOGG tesislerinde 'turkuaz renkli robotlar' dikkat çekti

Yıl sonunda ilk elektrikli otomobilini yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), otomobilin üretileceği Gemlik fabrikasından son görselleri paylaştı.
Otomobil - Otomobil
21 Aralık 2021 - 17:45

TOGG yeni logosuyla ABD'de

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, 5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta düzenlenecek CES fuarında ilk kez uluslararası sahnede yer alacak. Turkish Cargo, fuara katılacak yerli otomobil TOGG'u, Amerika Birleşik Devletleri'ne götürecek.
Başa Dön Sona Git