Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
19 Nisan 2022 - 12:08

Otomotiv devi Stellantis, Rusya'daki üretimi durdurdu

Otomotiv devlerinden Stellantis, ABD başta olmak üzere birçok ülke tarafından Rusya'ya uygulanan küresel yaptırımların lojistik sıkıntılarına yol açtığını için üretimi durdurma kararı aldıklarını açıkladı.
Otomobil - Otomobil
11 Nisan 2022 - 15:04

İkinci el araç piyasasında hareketlilik: Ramazan Bayramı öncesi stok yapılıyor

Durgun seyreden ikinci el otomobil piyasasında Ramazan Bayramı öncesi hareketlilik başladı. Fiyat artışından şikayetçi olan oto galericiler müşteriler için stok yapıyor. Oto galericiler, ''Devletin bu suni artışlara karşı bir önlem alması gerekiyor.'' dedi.
Otomobil - Otomobil
08 Nisan 2022 - 17:30

Tesla'dan akıllara durgunluk veren hata!

Elektrikli araç üreticisi Tesla, bu kez akılalmaz bir hata ile gündemde. Üretici şirket, Çin'de satılan 125 bin 785 adet Model 3 otomobili üretim hatasından kaynaklanan güvenlik riskleri sebebiyle geri çağırdı.
Otomobil - Otomobil
08 Nisan 2022 - 10:39

İçten yanmalı motorlar tarih oluyor! Volkswagen, üretimi durduracak

Alman otomotiv devi Wolkswagen, 2030 yılına kadar içten yanmalı motorlu araçların yüzde 60’nın üretiminin durdurulacağını açıkladı.
 - Pistin tozunu attırdılar
06 Nisan 2022 - 10:13

Bakan Nebati ve Varank, TOGG ile pistin tozunu attırdılar: Bu müthiş bir duygu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerli imkanlarla üretilen milli gururumuz TOGG’un direksiyonunun başına geçtiler. Pistin tozunu attıran iki bakan, test sürüşü sonrası çok gururlu olduklarını söyledi.
Otomobil - Otomobil
03 Nisan 2022 - 09:21

Adım adım büyüyor: Tesla rekorları alt üst ediyor

Tesla'nın 2022 yılının ilk çeyreğinde rekor araç teslimatına ulaşacağı bildirildi. Açıklamalara göre geçen yıla oranla elektrikli araçlara talep ikiye katladı.
Otomobil - Otomobil
22 Mart 2022 - 15:28

Otomatik vitesli Fiat Egea 2022 modellerinin fiyatı belli oldu

Fiat, bir süredir beklenen otomatik vitesli Egea modellerini internet sitesi üzerinden satşa çıkardı. Birden fazla seriye sahip olan modeller, 500 bin TL üzeri fiyatıyla araç alacakları hüsrana uğratıyor.
Otomobil - Otomobil
16 Mart 2022 - 14:01

Türkiye’nin en ucuz otomobili Citroen Ami’nin fiyatı belli oldu

Citroen’in tamamen elektrikli sürüş özelliği ile Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili olma özelliğine sahip Citroen Ami’nin satış fiyatı belli oldu. Mini elektrikli araç en ucuz otomobil olmasının yanı sıra Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) de muaf tutulacak.
Otomobil - Otomobil
16 Mart 2022 - 09:18

Mercedes’i yaptırım telaşı sardı: 2.2 milyar dolarlık yatırımı risk altında

Alman otomotiv devi Mercedes, Rusya’ya bulunan 2.2 milyar dolarlık yatırımların savaş nedeniyle risk altında olduğunu duyurdu. Volkswagen'den geçtiğimiz günlerde gelen açıklamada ise savaşın Avrupa’yı daha fazla etkileyeceği belirtilmişti.
Otomobil - Otomobil
07 Mart 2022 - 09:24

Japon otomobil devinden skandal itiraf: Hileli araç sattık

Japon otomobil devi Toyota’ya bağlı kamyon üreticisi Hino Motors, sattıkları araçların motorlarında hile yaptıklarını itiraf etti. Firma, skandal olay sonrası birkaç ülkeye sevkiyatların durdurulduğunu açıkladı.
Otomobil - Otomobil
22 Şubat 2022 - 17:14

Ferrari'nin ilk SUV modelinin görüntüleri sızdı: Tasarım görenleri hayran bıraktı

İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari’nin 2023 yılında satış çıkarmaya planladığı Purosangue isimli SUV modelinin tasarımına ait detayları içeren fotoğraflar sızdırıldı.
 - Robotlar yerlerini aldı
21 Şubat 2022 - 15:32

TOGG'dan 'çalışmalar hız kesmiyor' mesajı: Robotlar yerlerini aldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, resmi Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımla çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı.
 - Fiyatı, kaputundaki kılıçtan keskin
19 Şubat 2022 - 16:52

Fiyatıyla uykuları kaçırdı: 'Kılıç'lı otomobil Türkiye'ye geliyor

Citroën'in alt markası olarak 2009 yılında kurulan ve 2015’te bağımsız bir marka haline gelen DS Automobiles isimli otomobil şirketi, yeni bir araç tanıttı. Lüks araç şirketinin son aracı kaputunun üzerindeki kılıç görüntüsü ile dikkat çekerken, Türkiye’de de satışa çıkacağı öğrenildi.
Otomobil - Otomobil
18 Şubat 2022 - 16:53

Volkswagen Taigo ve T-Cross Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyatları belli oldu

Suv ailesini Türkiye pazarında artırma planları yapan Volkswagen, yakında satışa çıkaracağı Volkswagen Taigo ve T-Cross modellerin fiyatını açıkladı.
 - TOGG için heyecanlandıran gelişme
17 Şubat 2022 - 14:21

Yerli otomobil TOGG için yeni özellik: Tüm bilgiler ön camda gösterilecek

Geçtiğimiz ay dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’te tanıtılan TOGG, tüm dünyanın ilgisini çekmişti. Yerli otomobil TOGG hakkında kısa süre önce önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Yenilikçi bir artırılmış gerçeklik sistemi sayesinde yerli otomobilin tüm bilgileri ön camına yansıtılacak.
Otomobil - Otomobil
07 Şubat 2022 - 15:40

Otomobil devi Ford'dan çip krizi açıklaması: Üretim azalacak

Küresel çip krizi nedeniyle teknoloji ve otomobil devleri üretimi azaltmaya devam ediyor. Son olarak otomobil üreticisi Ford, Kuzey Amerika’daki üretimini azaltacağını duyurdu.
 - Renault araçlara zam geldi
03 Şubat 2022 - 15:08

Renault araçlara zam geldi: İşte 2022 Renault fiyat listesi

Türkiye'nin çok satan otomobil markalarından Renault, araçlarına yeni zam yaptı. İşte Ocak 2022 itibariyle güncel rakamlar...
Otomobil - Otomobil
01 Şubat 2022 - 09:40

İkinci el otomobilde ÖTV indirimi fiyatlara yansıdı

Ocak ayında Özel Tüketim Vergisinde (ÖTV) gerçekleştirilen düzenlemenin ardından sıfır otomobil fiyatlarında düşüş yaşandı. Elde edilen verilere göre, ikinci el otomobil fiyatlarında da düşüş kaydedildi.
Otomobil - Otomobil
29 Ocak 2022 - 15:41

Yerli otomobil TOGG Avrupa'ya açılıyor! Almanya'da temsilcilik açıldı

Tanıtımıyla birçok ülkede gündem olan Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, otomotiv pazarına açılıyor. Seri üretimi merakla beklenen yerli otomobilin Avrupa'ya açılan kapısı Almanya oldu.
Otomobil - Otomobil
28 Ocak 2022 - 12:32

Kardan tank yaptılar, adını TOGG koydular

​Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, İznik gölü kenarında çay bahçesinde çalışanlar tarafından yapılan kardan tank görenleri şaşırtıyor. İşçiler, 2 ton karın kullanıldığı tanka ise TOGG ismini verdi.
Başa Dön Sona Git