Tgrt Haber
 - "Milletin dediğini yaparsa gurur yapmam"
05 Mart 2023 - 21:16

Akşener'den şartlı dönüş sinyali: Milletin dediğini yaparsa gurur yapmam

Yaşanan 'Cumhurbaşkanı adayı' krizinin ardından resti çeken Meral Akşener'in, altılı masaya dönüş sinyali verdiği öğrenildi. Masadan kendisinin kalkmadığını, kaldırıldığını söyleyen Akşener, Kılıçdaroğlu'nun Yavaş ya da İmamoğlu'nun adaylığına onay vermesi durumunda masaya döneceğini ifade etti.
 - "Siz yokken biz vardık"
05 Mart 2023 - 18:48

İYİ Parti'den DEVA'nın çağrısına jet cevap: Siz yokken biz vardık mesajı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale'den, partisi için çağrıda bulunarak yarın saat 14.00'e kadar süre veren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e jet cevap geldi. Millet İttifakı'nın temellerinin atılmasında CHP ile birlikte kendilerinin de payı olduğunu hatırlatan Özlale, Ekmen'in davet etme üslubunu eleştirerek CHP'li Aykut Erdoğdu ve Akif Hamzaçebi'yi örnek gösterdi.
 - "Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı"
05 Mart 2023 - 18:11

Akşener, 'son'u anlattı: 'Yavaş ve İmamoğlu' dedim, Kılıçdaroğlu kabul etmedi, hiddetlenip ayağa kalktı

Geçtiğimiz gün 12'nci toplantısını gerçekleştirdikten sonra 'Cumhurbaşkanı adayı' krizi yaşayan altılı masada, Meral Akşener'in resti sonrası kopuşlar başladı. Birçok iddianın ortaya atıldığı son toplantıyla ilgili İYİ Parti lideri Akşener ilk kez konuştu. Son toplantıya kadar hiç adaylık konusunun konuşulmadığını aktaran Akşener, diğer liderlerin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dile getirdiğini ancak kendisinin kamuoyunda 'Yavaş ve İmamoğlu'nun önde olduğunu ifade ettikten sonra Kılıçdaroğlu'nun bunu kabul etmediğini ve önerisine hiddetlenerek ayağa kalktığını söyledi.
 - "Kılıçdaroğlu'nun aday olması doğaldır"
05 Mart 2023 - 14:45

İYİ Partili isimden Akşener'e üstü kapalı 6'lı Masa eleştirisi: Kılıçdaroğlu'nun aday olması doğaldır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılması siyaset gündemine oturdu. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda üstü kapalı şekilde Akşener'i eleştirerek, "Kılıçdaroğlu'nun aday olması doğaldır" dedi.
 - Ayrışma belediyeye sıçradı
05 Mart 2023 - 13:12

Mansur Yavaş'ı rahatsız eden hamle: Kılıçdaroğlu-Akşener ayrışması belediye meclisine sıçradı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılması sonrası Millet İttifakı'nda yaşanan kriz belediye meclislerine de sıçradı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grup kurabilmesi için İYİ Parti'ye geçen CHP'li üyeler, yaşanan 'aday' krizinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine istifa etti. İstifalardan habersiz olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ise kendisini zor durumda bırakan bu hamleden rahatsız olduğu öğrenildi.
Politika - Politika
05 Mart 2023 - 09:39

Özgür Demirtaş'tan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı masayı terk eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çıkışı siyasete damga vururken, muhalefet kanadının kimi aday göstereceği merak konusu oldu. Adı sık sık cumhurbaşkanı adaylığı için geçen Finans profesörü Özgür Demirtaş, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
 - İstifa komedisi!
05 Mart 2023 - 06:14

İYİ Parti’de ‘istifa’ komedisi: Ayhan Altıntaş önce bıraktı sonra ‘Geri aldım’ dedi

Son dakika haberi: İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Meral Akşener’in 6’lı Masa’dan ayrılmasının ardından istifa kararı aldı. Altıntaş, "Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti'den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum." dedi. Ancak daha sonra Akşener ile bir görüşme yaptığını belirten Altıntaş istifa kararından vazgeçtiğini duyurdu.
 - Reklam arası 'kazanacak aday'
05 Mart 2023 - 01:31

İYİ Parti'de sürpriz aday! Meral Akşener, Ceza Hukukçusu Ersan Şen ile görüştü 

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa dağıldı. Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkıp Millet İttifakı'ndan ayrılırken İYİ Parti'de ise sıcak saatler yaşanıyor. Çıktığı bir canlı yayında İYİ Parti'den teklif gelmesi halinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyleyen Ceza Hukukçusu Ersan Şen, Akşener'in reklam arasında kendisini telefonla arayıp, "Ciddiyseniz görüşelim" dediğini öne sürdü. 
Politika - Politika
04 Mart 2023 - 23:52

CHP'li 11 il belediye başkanından Kemal Kılıçdaroğlu'na destek

Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan ayrılmasından sonra 5'li masanın toplantısına çevrildi. Toplantıda aynı istikamette yürüme kararı alındı. CHP'li Belediyeler ise adaylık konusunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. 11 il Belediye Başkanı ortak metin yayınladı. Ortak açıklamada, “Umut dolu bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümekten gurur duyuyor ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz. Biliyoruz ki milletimiz de hak, adalet ve demokrasi yolculuğumuzda bizleri ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu asla yalnız bırakmayacaktır” ifadelerine yer verildi.
 - Bir masa daha dağıldı!
04 Mart 2023 - 22:33

Son dakika! Bir masa daha dağıldı! Ümit Özdağ, Muharrem İnce'nin ittifaktan ayrıldığını açıkladı

Son dakika haberi: İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in 6'lı masaya Kılıçdaroğlu restini çekmesinin ardından Millet İttifakı dağıldı. 6'lı masanın dağılmamasının ardından muhalefet cephesinde çatırdama sesleri gelmeye devam ediyor. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Muharrem İnce'nin kurdukları ittifaktan ayrıldığını açıkladı. Özdağ haberi, "Muharrem İnce, 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını açıkladı" diyerek duyurdu.
POLİTİKA - POLİTİKA
04 Mart 2023 - 22:07

5'li masa toplantısından ilk açıklama: Aynı istikamette devam

Son dakika haberi: İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in 6'lı masaya resti çekmesinin ardından Millet İttifakı'nın kalan 5 siyasi partisi Saadet Partisi'nin genel merkezinde bir araya geldi. 5'li masa toplantısının sonunda ortak bildiri yayımlandı. Bildiride "Aynı istikamette devam" mesajı verildi.
 - 5'li masa kapıları kapattı
04 Mart 2023 - 21:52

5'li masa toplantısından ilk açıklama: Aynı istikamette devam

Son dakika haberi: İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in 6'lı masaya resti çekmesinin ardından Millet İttifakı'nın kalan 5 siyasi partisi Saadet Partisi'nin genel merkezinde bir araya geldi. 5'li masa toplantısının sonunda ortak bildiri yayımlandı. Bildiride "Aynı istikamette devam" mesajı verildi.
 - 'Burası Kayseri, buradan çıkış yok'
04 Mart 2023 - 21:35

Kayserispor taraftarlarından Ümit Özdağ tepkisi: Burası Kayseri, buradan çıkış yok! 

Kayserispor taraftarlarından Ümit Özdağ tepkisi
 - 'Masa ortadan ikiye ayrıldı'
04 Mart 2023 - 20:35

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan 6'lı masa değerlendirmesi: Partiler masanın altında kaldı 

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa dağılmanın eşiğine geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkıp Millet İttifakı'ndan ayrılırken Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'dan masa hakkında farklı bir yorum geldi. Erbakan, masanın dağılmasıyla 6 partinin masanın altında kaldığını söylerken, "Bu çatırtılar artık masanın ortadan ikiye ayrılmasına, kırılmasına, yıkılmasına dönüştü" dedi. Erbakan ayrıca genel seçimlerde kendi adayları ile yarışacaklarını söyledi. 
POLİTİKA - POLİTİKA
04 Mart 2023 - 19:26

Doğu Perinçek'ten çarpıcı 6'lı masa yorumu: İflası olur

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa dağılmanın eşiğine geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkıp Millet İttifakı'ndan ayrılırken Vatan Partisi lider Doğu Perinçek'ten İYİ Parti lideri için farklı bir değerlendirme geldi. Perinçek, Ekşener'in masaya geri dönmesi halinde İYİ Parti'nin iflas edeceğini söyledi.
 - 'İYİ Parti'nin iflası olur'
04 Mart 2023 - 19:22

Doğu Perinçek'ten çarpıcı 6'lı masa yorumu: İYİ Parti'nin iflası olur

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa dağılmanın eşiğine geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkıp Millet İttifakı'ndan ayrılırken Vatan Partisi lider Doğu Perinçek'ten İYİ Parti lideri için farklı bir değerlendirme geldi. Perinçek, Ekşener'in masaya geri dönmesi halinde İYİ Parti'nin iflas edeceğini söyledi. 
 - İpleri kopardı
04 Mart 2023 - 19:07

Son dakika! Meral Akşener 6 Mart'taki toplantıya katılmayacak 

Son dakika hbaeri: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve başdanışmanları ile genel merkez ek binasında bir araya geldi. İYİ Parti lideri Akşener'in, 6 Mart'taki Millet İttifakı toplantısına katılmayacağı öğrenildi. 
POLİTİKA - POLİTİKA
04 Mart 2023 - 16:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in diğer parti liderleriyle aday konusunda anlaşamaması üzerine 6'lı masadan ayrılmasıyla ilgili ilk kez yorum yaptı. Altılı masada ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde. Ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
 - 'Biz can, onlar mal derdinde'
04 Mart 2023 - 16:20

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa yorumu: biz can, onlar mal derdinde

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Altılı masada ayrılık olacağını aylar öncesinden söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Biz can derdindeyiz, onlar mal derdinde" dedi.
 - Kapıyı araladı
04 Mart 2023 - 15:50

Meral Akşener'den açık kapı: 6 Mart'taki toplantıya katılabilirim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının dayatıldığını öne sürerek Altılı Masa'dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eğer genel kurulda karar alınırsa Millet İttifakı'nın 6 Mart'taki toplantısına katılabileceğini söyleyerek kapıyı yeniden araladı.
Başa Dön Sona Git