Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
23 Temmuz 2023 - 12:25

Bakan Kacır, Togg planını açıkladı: Kıta kıta dünyaya yayılacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ülke liderlerini Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile buluşturmaya devam edeceklerini açıklayarak, "Bir yandan Türkiye'de milletimizle buluştururken bir yandan da ülke ülke ve kıta kıta dünyaya yayacağız" dedi.
Otomobil - Otomobil
21 Temmuz 2023 - 12:14

Ek MTV'de detaylar belli oldu: Alan mı ödeyecek satan mı? Kimler muaf olacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan taslak ile, ek MTV'ye ilişkin detaylar belli oldu. Araç alım satımında ek MTV kimler ödeyecek? Kimler muaf olacak? Ek MTV ilk taksit ne zaman? İşte detaylar...
Otomobil - Otomobil
20 Temmuz 2023 - 17:50

Sıfır otomobil fiyatlarına dolar zammı kapıda! SUV modellerde bu fiyat listesi için sayılı günler

Sürekli yükselen otomobil fiyatları, araç sahibi olma hayali kuran birçok kişi için en büyük engel haline geldi. Otomobil fiyatlarının 2 milyon TL'yi geçtiği şu günlerde, 1.5 milyon TL ve altına sahip olabileceğiniz, lüks tasarımı ve konforlu özellikleriyle öne çıkan SUV modellerini listeledik.
Otomobil - Otomobil
19 Temmuz 2023 - 21:45

Tesla Türkiye'den bir zam daha: Model Y ne kadar oldu?

Tesla, Türkiye'da satışa sunduğu Model Y aracına birçok kez zam yapmıştı. Şirket aracın fiyatını bir kez daha yükseltti. Peki zam sonrası Tesla Model Y ne kadar oldu?
 - 'Vurgun' açıklama kısmında!
19 Temmuz 2023 - 11:30

İkinci el vurgununda yeni yöntem! Sıfır araç fiyatını geçemeyecekti... Kuralı deldiler

Ticaret Bakanlığı'nın "ikinci el araçların sıfırdan pahalı satılmasını yasaklama" kararı sonrası fırsatçılar yeni bir yöntem buldu. Vurguncular artık online satış platformlarında aracın satış fiyatını aşağı çekerken açıklama kısmında tablo değişiyor. İşte detaylar...
Otomobil - Otomobil
15 Temmuz 2023 - 22:14

Sıfır otomobilde artan fiyatlara adeta fren yaptırdı: Tiggo 7 Pro

Chery'nin lüks tasarımı ve konforlu özellikleriyle öne çıkan Tiggo ailesinin en başarılı SUV'u Tiggo 7 Pro fiyatıyla da şaşırtıyor. Çift renk opsiyonu, 360 derece görüş kamerası ve açılabilir cam tavanı ile önce çıkan 7 Pro modeli yeni kampanyası ile sürekli artan otomobil fiyatlarını fren yaptırıyor. Nisan ayında piyasaya giren otomobil, alıcısı için yatırım aracı oldu.
Otomobil - Otomobil
15 Temmuz 2023 - 21:42

Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de

Piyasaya çıktığı andan itibaren gözleri üzerine çeviren Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'ye giriş yaptı. Tiggo 7 Pro 360 derece görüş sistemi, otomatik açılan bagaj kapısı ve açılabilir cam tavanıyla konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. İşte Tiggo 7 Pro'nin özellikleri.
Otomobil - Otomobil
15 Temmuz 2023 - 21:09

Yılan hikayesine dönen Tesla Cybertruck üretim bandından indi

İlk tanıtıldığı günden bu yana üretiminde pek çok aksaklık yaşanılan Tesla Cybertruck için olumlu gelişme yaşandı. İlk araç Tesla'nın fabrikasındaki üretim bandından indi.
 - Fiyatları düşürecek hamle!
14 Temmuz 2023 - 10:11

Otomobil fiyatlarını düşürecek "Katar" hamlesi! Bakan Kacır açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, otomobil fiyatlarının yükselişinde etkili olan çip krizinin çözümüne ilişkin yeni projenin detaylarını açıkladı. İşte Katar'ın teklifiyle ortaya çıkan projenin detayları...
 - Üretim bir milyona çıkacak
14 Temmuz 2023 - 09:52

Bakan Kacır'dan 'TOGG' açıklaması: Üretim bir milyona çıkacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “2032'ye kadar Togg, 1 milyon araç üretecek. Yani aslında üreteceği araçların yüzde 97'sini piyasaya satacak, yüzde 3'ünü biz kamu olarak almış olacağız. Ama tabii o 30 bin araçlık alım garantisi Togg'un finansman imkânlarına çok ciddi katkı sundu” dedi.
Otomobil - Otomobil
10 Temmuz 2023 - 19:10

Online satışlar durduruldu mu? Mercedes'ten iddialara cevap

Mercedes Benz Türkiye, kurnaz galericilerin 'hileli yazılım' geliştirdikleri iddiaları sonrasında online satışı temmuz ayına ertelediğini açıklamıştı. Bugün gündeme gelen internet üzerinden satışları tamamen iptal ettiği haberlerine karşı birinci ağızdan açıklama geldi Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, "İddialar gerçeği yansıtmıyor" dedi.
Otomobil - Otomobil
10 Temmuz 2023 - 13:27

Otomotivde KDV fırtınası: Birçok araca zam geldi

Otomobilde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkmasının ardından, araçların fiyatlarına peş peşe zam haberleri geldi. Togg'a gelen son zamla birlikte Mart ayından bu yana 350 bin liralık zam yapılmış oldu.
Otomobil - Otomobil
10 Temmuz 2023 - 10:38

Togg'a KDV zammı: Bir haftada ikinci kez fiyatları artırdı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), T10X aracına geçen hafta zam yapmasının ardından şimdi de KDV artışı nedeniyle bir kez daha fiyatlarını artırdı.
Otomobil - Otomobil
06 Temmuz 2023 - 18:14

İlk zammını alan Togg T10X teslimatları da ertelendi

Geçtiğimiz günlerde ilk zammını yapan Togg şimdi de T10X'in teslimatlartını 1 ay erteledi. Haber hak sahiplerine gönderilen bir mail ile duyuruldu.
Otomobil - Otomobil
06 Temmuz 2023 - 14:33

Bugüne kadar kaç adet Togg T10X satıldı? Toplam teslimat sayısı belli oldu

Yerli otomobil Togg'un teslimat sayısı hızla artıyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), bugüne kadar kaç adet Togg T10X aracı teslim edildiğini açıkladı.
 - Yerli otomobile zam!
05 Temmuz 2023 - 11:46

Togg'a ilk zam: İşte güncel fiyat listesi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), doğuştan elektrikli T10X otomobil modeline zam yaptı. Güncellenen fiyatlarla birlikte aracın fiyatı 1 milyon TL'nin üstüne çıktı.
Otomobil - Otomobil
05 Temmuz 2023 - 00:02

Deprem bölgesinde ikinci el otomobiller sıfırları geçti, yetkililere çağrı yapıldı

Deprem bölgesi Malatya’da ikinci el araç fiyatları sıfır araç fiyatlarını geçti. Sektör temsilcileri yetkililere seslenerek ”Bayiler üzerindeki denetimler de artırılmalı” dedi.
 - Tüm zamanların rekoru
04 Temmuz 2023 - 14:35

Otomotiv satışında tüm zamanları rekoru: Araçlara gelecek temmuz zamları belli oldu

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği Ocak-Haziran dönemine ilişkin araç satış verilerini paylaştı. Buna göre Haziran’da otomotiv satışları rekor kırdı. Temmuz ayında otomobil fiyatlarına uygulanacak zam oranları da belli oldu.
Otomobil - Otomobil
30 Haziran 2023 - 13:29

Sıfır otomobil tesliminde yeni dönem: Artık günlerce beklemeyeceksiniz

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü uygulandı. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine teslim ediliyor.
Otomobil - Otomobil
27 Haziran 2023 - 12:46

Türkiye'yi de kapsıyor, aracı gri olanlar dikkat! Otomobil devi üretimine son veriyor

İtalyan otomobil devi Fiat, dikkat çeken bir karara imza attı. Artık gri renkte araç üretmeyeceğini duyurdu. İşte sebebi...
Başa Dön Sona Git