Tgrt Haber
Politika - Politika
25 Haziran 2023 - 06:55

Eski MHP’li Oktay Vural İYİ Parti saflarına katıldı! Meral Akşener'in listesinde yer aldı

Eski MHP Milletvekili ve Grup Başkanvekili olan Oktay Vural, İYİ Parti’ye katıldı. Kongre sonrası Vural, Genel İdare Kurulu (GİK) listesinde yer aldığı öğrenildi.
 - "Bana böyle anlatmadı"
25 Haziran 2023 - 06:39

Meral Akşener’in 15 vekil pişmanlığına Ümit Özdağ’dan yalanlama geldi: Bana böyle anlatmadı…

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “CHP’den 15 milletvekili aldım. Bedel ödemekten bıktım” sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan cevap geldi. CHP’nin İYİ Parti’den herhangi bir bedel istemediğini söyleyen Özdağ, Akşener’in kendisi ve parti kurmaylarına anlattıklarını uzun bir metin ile sosyal medyadan paylaştı.
Politika - Politika
24 Haziran 2023 - 15:12

Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi

İYİ Parti'de Meral Akşener, partinin 3. Olağan Kurultayı'nda bin 151 oyun bin 127'sini alarak, yeniden genel başkan seçildi.
 - 'En büyük pişmanlığım'
24 Haziran 2023 - 11:37

Akşener'den CHP itirafı: 15 vekil istemek en büyük pişmanlığım

Son dakika haberi: İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı'nda konuşan Meral Akşener, CHP'den 15 vekil istemenin hayatındaki en büyük pişmanlığı olduğunu söyledi. Akşener, 'İstanbul'un seçimini HDP kazandırdı' diyenlere de, "Şimdi hesap veriyorum. Sonra hesap soracağım." diye sert tepki gösterdi.
 - 'Tulum peyniri önemli'
23 Haziran 2023 - 23:25

Mustafa Sarıgül'den 'İBB adaylığı' sorusuna 'tulum peynirli' cevap

CHP ile birleşme kararını alan TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarıgül, "Ekrem İmamoğlu İBB Başkan adaylığını kabul etmeyerek rest çekerse ve adaylık teklifi size gelirse kabul eder misiniz?" sorusuna stüdyodakileri güldüren bir cevap verdi.  
 - 'Atatürk'ün yerinden kaldırmak için yürüyeceğim'
23 Haziran 2023 - 21:07

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 'koltuk sevdalısı' sitemi: Atatürk'ün yerinden kaldırmak için yürüyeceğim 

CHP'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimlerden ağır yenilgi alarak ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu. 'Değişim' mesajını yineleyen Özcan, Bolu'dan Ankara'ya yürüme kararı ile ilgili ise, "Koltuktan kalkmak istemeyen Kılıçdaroğlu'nu Atatürk'ün koltuğundan kaldırmak için yürüyorum" dedi. 
POLİTİKA - POLİTİKA
23 Haziran 2023 - 15:47

Hakan Fidan'ın İngilizcesi sosyal medyada gündem oldu

Milyonlarca kişinin ilk kez devir teslim töreninde sesini duyduğu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın akıcı İngilizcesi de sosyal medyada gündem oldu.
 - İYİ Parti'de Millet İttifakı çatlağı
23 Haziran 2023 - 15:01

İYİ Parti'de Millet ittifakı çatlağı! Kurultayda tarihe mi gömülecek?

Kurultayda tarihe mi gömülecek? İşte çok konuşulan iddia
Politika - Politika
23 Haziran 2023 - 13:57

Mustafa Sarıgül birleşme duyurusunda Kılıçdaroğlu'na destek verdi! Türkiye Değişim Partisi resmen CHP’ye katıldı

CHP Erzincan Milletvekili ve TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül partisinin bugün düzenlenen törenle CHP’ye resmen katıldığını ilan etti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Sarıgül amaçlarının birleşme olduğunu kaydetti.
 - İYİ Parti yalanladı
23 Haziran 2023 - 13:28

Tanju Özcan’ın “Mansur Yavaş” iddialarına İYİ Parti’den cevap geldi!

Son dakika haberi: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Mansur Yavaş ile Meral Akşener adaylık konusunda anlaştı ama Yavaş siyasi kazık attı” iddiasına İYİ Parti cephesinden yalanlama geldi.
 - Erdoğan ile Netanyahu buluşuyor!
23 Haziran 2023 - 12:58

Dış basından çarpıcı iddia: Erdoğan ve Netanyahu bir araya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temmuz ayında iki ülke ilişkilerini iyileştirmek adına Ankara'da bir araya geleceği iddia edildi.
 - Referandumun kilidi İYİ Parti 
23 Haziran 2023 - 11:50

Yeni Anayasa için kulisleri sallayan iddia: İYİ Parti ile AK Parti yakınlaşıyor mu? 

Yeni Anayasa için kulisleri sallayan iddia
 - "Sonuçları çok ağır olur"
23 Haziran 2023 - 10:17

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na uyarı: Sonuçları çok ağır olur

Daha önce genel başkanlığa aday olacağı sinyalini veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na uyardı. Yerel seçim çağrısı yapan Özel, "Bu şekilde devam edersek telafisi çok ağır olur" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
23 Haziran 2023 - 10:01

Faiz kararına yabancı yatırımın tepkisi: Olumlu bir adım

Merkez Bankası dün faizi 8,5 seviyesinden yüze 15’e çekti. Kararın ardından para ve altın piyasalarında yükseliş görüldü. Peki, bu karar yabancı yatırımcı nezdinde nasıl algılandı ve Türkiye’ye yatırımcı çekebilecek mi? 
 - Delegeleri işaret etti!
23 Haziran 2023 - 07:03

Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanları toplantısında "adaylık" tartışması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde il başkanları ile gerçekleştirilen toplantıda “Aday gösterilirsem devam ederim” ifadelerini kullandığı öğrenilirken ortak bildiri yayımlayan il başkanlarının bazılarının “değişim” vurgusunda bulunduğu kaydedildi.
 - Anlaşma sağlanamadı
23 Haziran 2023 - 06:18

DEVA Partisi'nden Saadet ve Gelecek Partisi'ne veto! Ortak grup kurma hayali suya düştü..

DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak grup kurulmasına yönelik çalışmaları sona erdi. DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu yaptığı açıklama ila grup kurulma teklifinin parti içinde karşı çıkıldığını ifade etti. 
Politika - Politika
23 Haziran 2023 - 00:18

Tanju Özcan'dan Mansur Yavaş itirafı: Meral Hanım’a kazık attı

Seçimlerin ardından partisine yönelik sert eleştirilerde bulunan ve CHP'den kesin ihracı istenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Seçimden önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması ile 6'lı Masa'dan büyük bir gürültüyle ayrılan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e siyasi kazık atıldığını söyleyen Özcan'dan Mansur Yavaş ile ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi. 
 - 'Siz Erdoğan'ın adamı mısınız?'
22 Haziran 2023 - 22:13

Tanju Özcan CHP'yi topa tuttu: Siz Erdoğan'ın adamı mısınız? 

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, karar sonrası CHP Genel Merkezi'ni ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Seçimin kaybedilmesinin sorumlusu olarak Kılıçdaroğlu'nu gösteren Özcan, "Siz Erdoğan'ın adamı mısınız?' diye Kılıçdaroğlu'na sormak istiyorum" dedi. Özcan aynı zamanda CHP Genel Merkezi'nde 'FETÖ'cülerin cirit attığını' iddia etti.   
 - Babadan oğula jet cevap 
22 Haziran 2023 - 20:56

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na jet cevap: Şirket yönetmeye benzemez

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "CHP'de değişim" çağrısı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan jet cevap geldi. "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz" diyerek İmamoğlu'nu hedefine alan Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" sözleriyle lider değişimine kapıları kapattı. CHP lideri aynı zamanda İmamoğlu'nun babasına ait inşaat şirketine gönderme yaparak, "Partiyi şirket gibi düşünemezsiniz. Ekrem bey görevine devam edecektir" dedi. 
 - Tanju Özcan'dan 'adalet' yürüyüşü 
22 Haziran 2023 - 20:00

CHP'den kesin ihracı talep edilen Tanju Özcan'dan 'adalet' yürüyüşü kararı

Son dakika haberi: Sosyal medyada CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu aleyhinde yaptığı paylaşımlar sebebiyle 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Meydanı’ndan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne yürüyeceğini açıkladı.
Başa Dön Sona Git