Tgrt Haber
06 Şubat 2018 21:19

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok? - EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90. yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca akıllara "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı?" sorusu geldi. 6 Şubat 2018 ATV yayın akışına bakılırsa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine Türkiye Kupası maçı yayınlanacağı görülüyor. Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanmayacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok? - EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
esşkıya dünyaya hükümdar olmaz,,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz neden yok,,eskıya dünyaya hükümdar olmaz bu akşam yayınlanacak mı,,eskıya dünyaya hükümdar olmaz bu hafta yayınlanır mı,,edho bu hafta neden yok,,edho bu hafta yayınlanır mı,,eşkıya dünyaya hük

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90. yeni bölüm fragmanı, geçen haftaki bölümün ardından merakla bekleniyor. Ancak izleyicinin merakla beklediği fragman bir türlü yayınlanmadı. Normal şartlarda bu akşam (6 Şubat 2018) 90. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanının neden yayınlanmadığı ortaya çıktı. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 90. yeni bölümü haftaya yayınlanabilir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM BU HAFTA VAR MI?

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarın akşam ekrana gelmeyecek. Salı günü Türkiye Kupası maçları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta ekrana gelemeyecek. 

İŞTE DİZİNİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Davut'un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır'a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali'den gelir.Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar.

Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır. Ekrem'e kadar uzanan düşman zincirinin halkaları tek tek ortaya çıkarılıp yok edilene kadar da hep birlikte hareket etmek gerekecektir.

Meryem'in aklı ise bir an önce cezaevinden çıkmasını beklediği oğlundadır. Bunun için Ceylan'dan yardım isteyen Meryem, oğlunu orada son kez ziyaret ettiğini düşünürken duydukları karşısında hayrete düşer. Annesinin karşısına eskisinden farklı biri olarak çıkan Ömer'in dönüşümü, bundan sonrası için seçtiği yolun göstergesidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...