Tgrt Haber
Magazin - Magazin
8 saat 1 dakika önce

Apar topar ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya taburcu oldu

Evinin bahçesinde futbol oynarken sakatlanan Hasan Can Kaya, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. 5 saat süren bir operasyon geçiren Kaya, kolu sarılı halde ilk kez görüntülendi.
Magazin - Magazin
8 saat 20 dakika önce

Teşkilat dizisi izleyicisine sevindiren haber! 5. sezon onayı çıktı

Başrolünde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Teşkilat dizisinden izleyicisini sevindiren haber geldi. Dizi beşinci sezonunda da devam edecek.
Magazin - Magazin
8 saat 46 dakika önce

Ceylan'ın yılların meşhur ramazan caps'ine güncelleme geldi

Şarkıcı Ceylan'ın yıllar önce yayınlanan ve caps'lere konu olan ikonik fotoğrafına güncelleme geldi. Ceylan'ın son hali ise Şeyma Subaşı'na benzetildi.
Magazin - Magazin
9 saat 7 dakika önce

Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı: 10 yıldır küs

Bir dönem yakın arkadaş oldukları bilinen Demet Akalın ile Zuhal Topal’ın küs olduğu ortaya çıktı. Canlı yayında itirafta bulunan Akalın, "Benimle konuşmuyor 10 senedir." dedi.
 - Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü!
10 saat önce

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü! Nihal Candan tahliye edildi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5 buçuk ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edildi....
Magazin - Magazin
10 saat 50 dakika önce

Fatih Ürek, 100 milyon TL'ye satışa çıkardığı evini ilk kez paylaştı

Her paylaşımı olay olan Fatih Ürek, 100 milyon TL’ye satışa çıkardığı malikanesiyle günlerce konuşulmuştu. Aylardır satışta olan 5 katlı evini ilk kez paylaşan Ürek’in mutfak dekorasyonu takipçilerini ikiye böldü.
Magazin - Magazin
11 saat 38 dakika önce

Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya'ya gösterisinde laf attı!

Uzun bir aranın ardından biletleri günler öncesinden tükenen gösterisine başlayan Cem Yılmaz’ın hedefinde Hasan Can Kaya yer aldı. Seyircilerden birinin ‘Senin için Gebze’den geldik’ deyince Yılmaz, Konuşanlar programına laf attı.
Magazin - Magazin
11 saat 57 dakika önce

Eski hali gündem olmuştu! 'Estetik' sorusu Sıla Türkoğlu'nu sinirlendirdi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu, yüzü olduğu reklam kampanyasının gecesinde ‘estetik’ sorularına cevap verdi. O zamanlar makyajı bilmediğini belirten Türkoğlu, “Estetiğim yok arkadaşlar” dedi.
Magazin - Magazin
13 saat 16 dakika önce

Kenan Işık'ın ilk rolü ortaya çıktı! Gençlik karesine yorum yağdı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programının sunucusu Kenan Işık, geçirdiği kaza sonrası 10 senedir komada. Oyuncunun tedavisi devam ederken, ilk rol aldığı dizideki görüntüleri gündem oldu.
Magazin - Magazin
13 saat 56 dakika önce

Kurtlar Vadisi'nin oyuncusu Türkiye'ye döndü! Yeni imajı dikkat çekti

Uzun süredir Amerika’da yaşayan oyuncu Ayça Varlıer, Türkiye’ye döndü. Kurtlar Vadisi dizisinde Doktor Neşe rolüyle popüler olan Varlıer’in yeni imajı da dikkat çekti.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 17:39

Finale 5 bölüm kala Yargı'ya ödüllü oyuncu

Başrolünde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi 5 bölüm sonra final yapacak. Dizinin finaline kısa süre kala ödüllü oyuncu Ruhi Sarı kadroya dahil oldu.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 17:12

Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Ziyaretçi kabullerine başlayacak

Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır evinde geçirdiği inme sonucu apar topar ameliyata alınmıştı. Entübe edilen Kadir İnanır’ın son sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilirken, bir hafta sonra ise ziyaretçi kabullerine başlayacak.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 16:09

Dilan Polat'ın mahkemesi sonrası Banu Parlak'a çirkin saldırı

Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan saldırının azmettiricileri olarak hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat'ın tutukluklarının devamına karar verildi. Banu Parlak’ın avukatı, duruşma sonunda Banu Parlak’a iki kişinin tükürdüğünü belirtti.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 15:09

Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 14:09

Trafik kazası geçiren Ahu Tuğba ameliyata alındı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. 8 saat süren ameliyata alınan Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.
 - Gözyaşları sel oldu
25 Nisan 2024 - 12:31

Dilan Polat ve Engin Polat aylar sonra ilk kez göz göze geldi! Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları iddiasıyla bugün hakim karşısına çıktı. Mahkeme salonunda Engin Polat'ı gören Dilan Polat gözyaşlarına boğuldu.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 11:50

Hastanelik olan Tuvana Türkay, sevenlerini korkuttu

Son olarak emanet dizisinde rol alan Tuvana Türkay, hastanelik oldu. Sevenlerini korkutan oyuncu, “Damar sağlığınıza dikkat edin” notunu düştü.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 10:59

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğlu ikinci kez ameliyata alındı!

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin oğullarından İbrahim Ayel, doğduktan sonra kalbindeki sorun nedeniyle acil olarak ameliyata alınmıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şefkatli, oğlunun bugün ikinci kez ameliyata alındığını belirterek dua istedi.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 10:39

Dilan ve Engin Polat çifti Banu Parlak davası için hakim karşısında

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti de ‘azmettirme’ suçundan hakim karşısına çıkacak.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 09:47

Cezaevinde psikolojisi bozuldu! Anoreksiya olan Bahar Candan 37 kiloya düştü

Aylardır cezaevinde olan Candan kardeşler psikolojik sorunlar yaşıyor. Daha önce anoreksiya olduğunu açıklayan Bahar Candan yemek yemeyi kesti ve 37 kiloya düştü.
Sona Git