Tgrt Haber
 - MOSSAD ajanlarından itiraflar
05 Ocak 2024 - 09:01

MİT'in yakalayıp sorguladığı 34 MOSSAD ajanının Muhammed Dahlan'a yakınlıkları ortaya çıktı

MİT'in başarılı operasyonu sonrası yakalanıp gözaltına alınan 34 MOSSAD ajanının 15 Temmuz'da adı sıklıkla duyulan Muhammed Dahlan'a yakın isimler oldukları ortaya çıktı.
Politika - Politika
05 Ocak 2024 - 08:00

İYİ Parti'de seçim çalışmaları hız kazandı: 81 ilde sahaya iniyor

Yaprak dökümünün yaşandığı İYİ Parti'de yerel seçim hazırlıkları sürerken saha çalışması için hazırlıklar da hız kazandı.  Milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ile Genel İdare Kurulu üyelerinden oluşan kurmay heyeti, 81 ilde teşkilatlarla buluşacak.
 - CHP'den "ince" taktik!
05 Ocak 2024 - 07:14

CHP'den "ince" taktik: İYİ Parti’ye ses yok, DEM’e sıcak mesaj var

Yerel seçimlerde önceliği eldeki belediyeleri korumaya veren CHP lideri Özgür Özel, sesiz sedasız ittifak arıyor. MP lideri Muharrem İnce ile bir araya gelen Özel, DEM ile de görüşüyor. Masayı dağıtan İYİ Parti'ye de bilinçli şekilde sissiz kalınıyor.
 - "Son karar Murat Kurum!"
05 Ocak 2024 - 06:52

AK Parti kulislerinde "İstanbul" iddiası: Son karar Murat Kurum!

AK Parti kulislerine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için aday belirleme süreci tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıda Murat Kurum ve Ali Yerlikaya isimleri ön plana çıkarken son karar Kurum’dan yana oldu.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 22:07

Son dakika! Antony Blinken'ın Türkiye ziyareti öncesi kritik açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye gelecek. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Blinken ile yapacağı görüşmede; İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, F-16 satışı ve İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanma sürecine ilişkin birçok kritik konunun masaya yatırılması bekleniyor.
 - 'Anayasal düzen burada esastır'
04 Ocak 2024 - 21:48

Ömer Çelik'ten 'Hilafet' tartışmalarıyla ilgili soruya net cevap: Anayasal düzen burada esastır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AYM'nin Can Atalay kararı ve Süper Kupa maçında yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bildirimlerinin kabul edildiğini maç günü iki kulübün yeni isteklerde bulunduğunu belirten Çelik, "Oraya gidilmesi herkesin onayıyla olmuş" dedi. AYM'nin Can Atalay kararı için ise Çelik, "Bütün bunları açıklığa kavuşturmak için yeni bir Anayasa'ya ihtiyaç var" ifadelerini kullandı. Tartışmalara konu olan hilafetle ilgili soruya ise Çelik, Bu tartışmadan kast edilen şey Türkiye'de rejim değişikliği talep etmekse bunun karşısında oluruz. Anayasal düzen burada esastır" diye konuştu.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 19:00

Yüksek yargıdaki kriz sonrası CHP'den miting kararı 

CHP, Yargıtay'ın Can Atalay kararı sonrası TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırırken tutuklu Can Atalay için miting yapma kararı aldı. Parti Meclisi sonrası kameralar karşısına geçen CHP lideri mitingin Ankara'da olacağını söyledi. 
 - CHP'den 'Can Atalay' hamlesi!
04 Ocak 2024 - 17:48

CHP Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı 

Son dakika haberi: CHP, Yargıtay'ın Can Atalay kararı üzerine Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırma kararı aldı.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 17:20

AK Parti'de Aday Adaylığı müracaatlarının süresi uzatıldı

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 5 Ocak'ta sona erecek olan 'Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı' müracaatlarının 31 Ocak'a kadar uzatıldığını bildirdi.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 16:18

İttifak kararı çıkacak mı? AK Parti Yeniden Refah Partisi ile görüşecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yarın AK Parti heyeti ile yerel seçimler üzerine görüşme yapılacaklarını bildirdi.
 - "Pazar günü duyuracağız"
04 Ocak 2024 - 15:38

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul adayı açıklaması: Pazar günü duyuracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. İstanbul adayını pazar günü kamuoyuna duyuracaklarını söyleyen Erdoğan, "Ankara adayını da Ankara'da açıklayacağız" dedi.
 - İYİ Parti'de istifalar bitmiyor
04 Ocak 2024 - 15:03

İYİ Parti'de istifa dalgası devam ediyor! Topluca AK Parti'ye geçtiler

İYİ Parti'deki istifa dalgasına bir yenisi daha eklendi. Erzurum'da aralarında önceki dönem il başkanı ve ilçe başkanlarının da bulunduğu çok sayıda İYİ Parti üyesi istifa edip AK Parti'ye katıldı. Dün parti kurucu üyelerinden Ali Kıdık zehir zemberek sözlerle istifa etmişti.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 14:40

TBMM'ye 9 dokunulmazlık dosyası sevk edildi

CHP, DEM Parti ve TİP'ten 9 milletvekiline ait Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 14:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel'den aldığı tazminatı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kazandığı 65 bin lira manevi tazminatı, Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 12:50

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor... AK Parti'ye katıldılar

Erzurum'da aralarında önceki dönem il başkanı ve ilçe başkanlarının da bulunduğu çok sayıda İYİ Parti üyesi, toplu olarak AK Parti'ye katıldı.
 - Yargıda torpil iddiasına cevap
04 Ocak 2024 - 12:16

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan yargıda torpil iddiasına cevap

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kamudaki torpil iddialarına cevap verdi.. Tunç, ''bizim personel seçiminde esasımız liyakattır'' dedi.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 12:01

AK Parti'den deprem bölgesine özel çalışma

AK Parti, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş depremlerinin yaşandığı bölgeye yönelik özel çalışma yapacak.
 - İnce'den 'Özel' ziyaret
04 Ocak 2024 - 11:09

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e ziyaret! CHP'nin İzmir adayı olacak mı?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Özel, Diyalog halinde olma konusunda fikir birliğine vardıklarını ifade etti. Muharrem İnce ise CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olacağı iddiasına net cevap verdi.
 - 'Kazanacak adayda birleşelim'
04 Ocak 2024 - 10:21

CHP lideri Özgür Özel'den muhalefete çağrı: Kazanacak adayda birleşelim

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimler öncesi muhalefete çağrıda bulundu. Türkiye ittifakının kurulması gerektiğini savunan Özgür Özel, "Bütün muhalefet seçmenini AK Parti'nin karşısında kazanacak adayda birleşmeye davet ediyorum" dedi.
Politika - Politika
04 Ocak 2024 - 07:26

Saadet, İYİ Parti'den istifa edenlerin peşinde

Grubunu garanti altına almaya çalışan Saadet Partisi, İYİParti’den istifa eden vekillerle görüşüyor.
Başa Dön Sona Git